Uncategorized

Noile logitech Harmony Touch Caracteristici de la distanță Swipe Gestures

Logitech și -au introdus noua telecomandă Universal Touch Touch. Consultați videoclipul de mai jos unde Ian Crowe, senior manager al portofoliului Harmony, introduce cel mai nou membru al liniei de la distanță a telecomenzilor Logitech, care arată ecranul tactil color, precum și controalele bazate pe gesturi. Harmony Touch este la vânzare acum pentru aproximativ 150 de lire sterline

Advanced Logitech Universal Remote vă permite să glisați, să derulați, precum și să atingeți utilizarea unui ecran tactil color, precum și 50 de personalizabile IconsNewark, Calif.-3 octombrie 2012 Today Logitech (Six: Logn) (NASDAQ: LOGI) a dezvăluit următoarea generație Din linia sa premiată de telecomenzi de armonie, Logitech Harmony Touch. Această telecomandă universală avansată premium vă oferă personalizare cu un ecran tactil de culoare intuitiv pentru gestionarea de neegalat a sistemului dvs. de asistență pentru casă.

Proiectat pentru a face descoperirea divertismentului tău favorizat cât mai simplu, Logitech Harmony Touch vă permite să adăugați, să eliminați, precum și să re-comandați până la 50 de pictograme de canal preferate de la televiziunea prin cablu respectivă sau furnizorul de satelit cel mai bine pe dinamica sa de 2,4 inci dinamică Culoare tactil-ecran. După configurarea ușoară a internetului, dvs., precum și gospodăria dvs. puteți avea acces la toate canalele preferate cu un atingere ușoară, glisare sau defilare, eliminând dificultățile de memorare a numerelor de canale, precum și derularea cu ghiduri prelungite pe ecran. Puteți personaliza experiența pentru a descoperi rapid, precum și pentru a descoperi rapid toate divertismentul de acasă preferat – de la TV, precum și filme la jocuri, precum și muzică – cu o singură atingere.

„Logitech Harmony Touch reprezintă următoarea dezvoltare pentru telecomanda universală”, a declarat Joerg Tewes, vicepreședinte al Grupului Digital House Company din Logitech. „Astăzi, beneficiile premiilor pentru oameni, precum și sisteme de asistență la domiciliu, care sunt excepționale, precum și simple de utilizat. Având în vedere acest lucru, Logitech a dezvoltat o telecomandă care face ușor pentru oameni să își personalizeze experiența, precum și să se simtă în gestionarea sistemelor lor ca niciodată. ”

Această formă sculptată ergonomic a acestei la distanță, precum și designul butonului simplificat, prezintă un stil elegant și minimalist, care îmbunătățește aspectul camerei tale de zi. În plus, secretele sale cu profil scăzut sunt retroiluminate, astfel încât să puteți naviga rapid la divertismentul preferat, chiar și în întuneric.

Logitech Harmony Touch este compatibil cu mult mai mult de 225.000 de gadgeturi de asistență pentru locuințe, precum și cu mult mai mult de 5.000 de mărci, precum și poate gestiona la fel de numeroase ca 15 dispozitive. Pe lângă stația de încărcare inclusă, vă păstrează la distanță, precum și la îndemână, astfel încât să fie pregătită să meargă, indiferent de activitate.

Disponibil de la Amazon

#
previzualizare
Produs
Rating
Preț

1

Logitech Harmony Elite îmbunătățit de la distanță universală pentru Sky, Apple TV, Firetv, Alexa, Roku, …

5.329 recenzii

279,99 lire sterline

Cumpărați pe Amazon

2

Balance, precum și Harmony Inner – Supreme Relaxation Album, Vol. Ii

Nu există încă scoruri

7,99 GBP

Cumpărați pe Amazon

3

Ședințe de flaut ambientale chillout – Ageless pare de pace, precum și armonie pentru relaxarea supremă, …Nu există încă scoruri

4,99 GBP

Cumpărați pe Amazon

www.logitech.com: mult mai multe telecomenzi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de marketing al produselor Amazon