Uncategorized

Faradite dezvăluie un nou senzor de mișcare complet negru pentru tavanele de cinema de casă

A trebuit vreodată să pulverizați un negru alb pentru a se amesteca cu un tavan? Ei bine, acum Faradite a introdus un nou senzor de mișcare complet negru dezvoltat în special pentru cinematografe.

… Noul nostru senzor de mișcare cu totul liberă, care se adresează instalatorilor de cinema. Această nouă idee este dezvoltată pentru a se amesteca total în fundal, ajutând locurile de muncă realizând niveluri ridicate de performanță estetică, în timp ce oferă, de asemenea, performanța necesară.

Dar nu este doar locuințele care sunt negre, bărbații Faradite au parcurs kilometrul suplimentar, precum și au făcut ca lentila PIR să fie neagră

Înainte de a ne finaliza designul, ne -am uitat la ceea ce a fost oferit, precum și am constatat că mulți senzori de mișcare întunecată mai au încă un obiectiv alb. Cinema -urile pe care le vedem demonstrează un interes intens de detaliat, precum și o adevărată companie de inginerie, suntem la fel, așa că am dorit să oferim un produs care a mers și mai mult, precum și să oferim un obiectiv negru, pe lângă o situație neagră pentru Suprem Senzor discret.

Pe baza senzorului lor de mișcare proeminent 360, un design total gratuit Volt, noua versiune neagră utilizează exact aceeași carcasă cu profil scăzut, care se află doar de 3,5 mm, mulțumită de tavan, precum și este complet tăcută, fără niciun clic de releu iritant.

Poate fi alimentat de o alimentare de la 5V la 24V, precum și de contactul fără volt/uscat, cu interfața oferă integrare cu multe platforme de gestionare proeminente, inclusiv Loxone, Control4, Lutron, precum și iluminarea crestronului, precum și sistemele de automatizare a casei.

Pentru mult mai multe informații, inspectați linkul de mai jos.

Faradite.com

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest3
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar