household

Motivația Ralph Lauren

În timp ce am dat peste câteva imagini de mobilier pentru casă de vară de la Ralph Lauren, am fost influențat să găsesc câteva scaune cu aripi țesute în stil plantație. Acestea sunt disponibile în toate punctele de cost de la mare la scăzut. Inspectați imaginile frumoase ale lui Ralph, precum și apoi alegeți un scaun în stil RL pentru a aduce aspectul acasă.

Headboard -ul de mai sus este ceea ce a influențat căutarea mea pentru scaune. Imaginează -le amestecate cu oferte mari de albastru mediteranean, precum și alb (plus un pic de aur).

Primul prim este perfect, cu curbe elegante, precum și proporții plăcute. Alegeți materialul pentru a se potrivi. Poate dungi albastre, precum și albe? Acest scaun Ethan Allen Savannah costă 1.379 USD CAD.

În continuare, avem scaunul cu aripi de plantație Crate & Barrel, cu picioare minunate întoarse, precum și o construcție naturală, asemănătoare cânepei. Costă 749 USD CAD.

Și pentru cel mai bun cost din oraș, îndreptați -vă spre Pier 1 pentru fotoliul lor cu banane. Pentru 350 de dolari CAD, s -ar putea să precizați că costul este bananele! Ei bine, cu siguranță mult mai accesibil, oricum!

Pentru o motivație mult mai mare, precum și pentru descoperiri de mobilier țesute, vizualizați galeria de imagini Cottages & Country Homes.

Credite foto: 1-5. Ralph Lauren Home6. Ethan Allen7. Crate & Barrel8. Pier 1 Importuri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *