Uncategorized

Recenzie: Inateck BH1000 – Căști Bluetooth Value pentru un mod activ de viață

la începutul acestui an, mi -am mărturisit fetișul pentru căști în timp ce m -am transferat la Bluetooth wireless.

Nu există subestimarea flexibilității din firele pe care le aduce Bluetooth, așa că am fost încântați să obținem un nou set pentru a încerca de la Inateck

BH1000 sunt disponibile în propria pungă cu fermoar, precum și în două dimensiuni de căști de siliciu incluse în cutie (s/m, precum și m/l) pentru a garanta o formă excelentă în urechile tale.

Există o televiziune prin cablu micro USB, închisă pentru baterie de litiu reîncărcabilă încorporată, care asigură până la 8 ore de timp de joc (200 de ore de așteptare) de la o încărcare de 3 ore.

Întreaga configurație este o lumină de 118 g, precum și magneții țin cei doi muguri de urechi, formând un cerc în jurul gâtului pentru a le împiedica să alunece atunci când nu sunt utilizate. Căștile „Dovada transpirației” are un rating IPX4, ceea ce îl face perfect pentru sală, alergare, călărie, dans, călătorind sau orice fel sau antrenament vă place. De program, funcționează bine, așezat bine (Phew).

Inateck State Bluetooth v4.1 Chipset (CSR8645) este compatibil cu 99% din telefoanele cu Bluetooth, tablete, precum și alte dispozitive. Le -am încercat pe o serie de hardware, inclusiv MacBook -ul meu, precum și iPhone, precum și controalele lor de volum și transport (mențineți butoanele de volum pentru următoarea/pista anterioară) au funcționat bine.

Am evaluat varietatea de pe iPhone -ul meu, precum și am descoperit că aș putea intra în spațiul de alături, cu ușa închisă, la aproximativ 10 metri distanță, precum și încă să transmit muzică cu o ieșire. Excelent.

Acestea merg destul de tare, precum și există un circuit APT-X (dacă gadgetul dvs. acceptă standardul) și există un microfon care funcționează cu iOS, precum și cu Android pentru apelurile telefonice telefonice.

În timp ce nu au basul profund al căștilor wireless mult mai costisitoare, am descoperit zgomotul BH1000 perfect pentru ascultarea muzicii relaxate, precum și sunt deosebit de minunate pentru a asculta podcast-uri, precum și pentru cărți audio, precum și pentru Rupeți banca dacă le lăsați în tren sau în sală. oferit de la Amazon.

206 recenzii

Căști INateck Bluetooth 4.1 Sport cu cască Bluetooth care rulează APT-X, căști stereo în ureche cu microfon

Cumpărați pe Amazon

inateck.com: Disponibil de la Amazon

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de marketing al produselor Amazon