Uncategorized

Legislații de automatizare la domiciliu

Ni s -a trimis acest eseu fascinant de la Alex Chelmis. Luați câteva minute pentru a verifica conceptele sale, precum și permiteți -ne să înțelegem ce credeți pe forumurile noastre sau pe lista de corespondență. Trimitere de: Alex Chelmis

Prefață – De când mă țin de mine, am fost întotdeauna fascinat de roboți. În calitate de tânăr, a fost subiectul meu preferat de visare de zi, precum și mi-au plăcut toate filmele care au prezentat roboți de orice tip de fel. Curând mi -am dat seama că am fost atrasă și de alte gadgeturi pe care le -ai putea folosi pentru a face o operație care ar fi la fel de dificilă sau cerință la fel de mult timp, precum și eforturi pentru un om.

La un moment dat, a sfârșit să fie eliminat că ceea ce m -a fascinat cu adevărat a fost orice ar automatiza o operație care altfel ar necesita o interacțiune umană. A fost inevitabil să toamna ca și cu noua lume „în vigoare” a automatizării casei. Din păcate, de fiecare dată când am încercat să mă conformez cu un loc de muncă publicat sau publicitate despre automatizarea casei, m -am descoperit că mă confund, precum și, în sfârșit, obosit de detalii.

În ultimii 15 ani am vizitat expoziții, precum și am verificat o mulțime de articole, precum și cărți albe care oferă „All in One One” Solutions House Automation. După emoția preliminară, m -am confundat cu procesele provocatoare inutile, oferindu -mi sentimentul că au ratat total acest punct.

Tot ceea ce există în prezent sub titlul de „automatizare la domiciliu” sau „Smart Home” este un concept proprietar personalizat pentru cerințele altcuiva care încearcă să vă convingă că nevoile sale zilnice sunt similare cu ale voastre. Orice încercare de a produce cerințe deschise (x10) nu a reușit să fie acceptată pe scară largă, precum și orice tip de apeluri numai la „geek” de computer și electronic.

Cred că am intrat în această circumstanță, deoarece oamenii au uitat motivul pentru care au dorit să automatizeze ceva în primul loc.
Este vorba despre această postare. Amintind oamenilor elementele de bază, precum și ajută -i să păstreze accentul pe satisfacerea „de ce” în timp ce vin cu concepte despre „cum” necesită să automatizeze o operație. Cred că există o cerință pentru ca locurile de muncă să modifice metoda dezvoltată, pentru a ajunge să fie mult mai atractiv pentru persoana tipică. Este timpul ca această piață să ajungă pe piața de masă, precum și să poți realiza acest lucru doar vorbind cu persoana non-tehnică. Există multe lucruri de câștigat din automatizarea casei, suficientă pentru modificarea vieții noastre de zi cu zi; Pentru totdeauna … introducere
Pe măsură ce inovația progresează, mult mai multe, precum și mai multe funcții pe care le putem integra într -un sistem de automatizare a casei se nasc zilnic. Noua performanță este ceea ce face ca automatizarea casei să fie interesantă, precum și aceasta se datorează în general dezvoltării electronicelor digitale.
Deși electronica nu trebuie să fie singurul jucător care definește un design de automatizare a casei, ei joacă absolut funcția majoră, deoarece reprezintă în mod normal „creierul” sistemului care este capabil să ia decizii de bază, precum și provocatoare.
Dacă ne uităm înapoi în istorie (cu mult înainte de epoca electronică), putem vedea în continuare automatizarea gestionată introdusă în viața noastră de zi cu zi.
De exemplu, mulți ani în urmă într -o casă normală, apa a fost transportată în casă de găleți (sau containere de argilă) pentru funcția de a bea, spăla, precum și spălarea.
Mai târziu, a fost introdus un sistem de țeavă care a intrat în casă doar prin rotirea unui robinet.
Aceasta a fost o instalație normală de automatizare a casei, care a scăpat de cerința de a merge pe sursa de apă cu un recipient, precum și de o serie lungă (și dureroasă) de acțiuni umane cu virajul de bază al robinetului.
Sistemul de conducte a introdus și o problemă nouă, cum ar fi scurgerea sau ruperea conductelor atunci când apa din interior a fost înghețată.
În zilele noastre, aceste probleme pot fi rezolvate cu o automatizare suplimentară (piese electronice, precum și mecanice, care pot observa astfel de condiții), precum și fie reacționează de la sine (supape) sau avertizează individul (alarme) pentru a opri daunele suplimentare.
Ceea ce încerc să subliniez cu exemplul de mai sus este că, dacă facem un pas înapoi, precum și ne observăm viața, putem vedea care a fost funcția oricărui tip de automatizare în atmosfera de acasă, precum și sub ceea ce nevoi, precum și Condiții respective a fost îndeplinită.
În acest post aș dori să revizuiesc ideile fundamentale ale automatizării caselor, precum și să încerc să produc legislațiile esențiale care pot direcționa, precum și definirea oricărui tip de proiectare a automatizării.
Legile automatizării la domiciliu
Dacă ar trebui să existe o singură politică pentru a se conforma pentru orice tip de proiectare a automatizării casei, toată lumea trebuie să fie de acord că trebuie să satisfacă funcția principală a existenței sale. Cu alte cuvinte pentru a automatiza atmosfera pe care o trăim, pentru a ne limita acțiunile fizice pentru a îndeplini o anumită sarcină.
Aceasta este specificarea evidentului, cu toate acestea, majoritatea oamenilor tind să nu -și amintească sau să se „relaxeze”Această politică atunci când sunt îndepărtate de tehnologie, complicând performanța, precum și funcționarea stilurilor lor de automatizare a casei, adăugând „gadgeturi” inutile.
Viața a învățat inginerie că, cu orice tip de performanță oferită (de orice tip de proiectare), există o parte operațională care este la fel de importantă. În automatizarea casei, „funcționarea” performanței este mult mai crucială decât performanța în sine. În mod normal, operația include o interacțiune umană care trebuie scăpată sau păstrată la minimum pentru a satisface cerința extrem de mare a automatizării.
Rezumând cele de mai sus la o singură propoziție, prima legislație a automatizării casei este:
Eliminați sau simplificați cerința pentru interacțiunea individuală

Când intru într -un spațiu, precum și este întuneric, trebuie să pornesc lumina. „Funcționalitatea” de a avea o lumină în spațiul meu are nevoie de „funcționarea” de a schimba lumina, care în această situație are nevoie de „interacțiunea umană” de a porni un comutator cu degetul meu.
Dacă vreau să automatizez această procedură, trebuie să scap de cerința interacțiunii umane, ceea ce înseamnă că trebuie să scap de cerința operației pentru a transforma comutatorul cu degetul, cu toate acestea, cumva lumina se va aprinde când este Necesar.
Înainte de a realiza că trebuie să fac cu toate etapele raționale ale acelei performanțe, precum și să introduc un sistem care să meargă cu aceeași secvență rațională (sau cel puțin extrem de similară) pe care a făcut -o creierul meu. În această situație, sistemul trebuie să -mi observe existența în spațiu, precum și apoi să aleg dacă lumina naturală existentă este adecvată sau există o cerință pentru schimbarea unei lumini artificiale. Dacă sistemul este la fel de mare ca creierul meu care își desfășoară aceste sarcini, atunci pe măsură ce intru în spațiu, lumina se va aprinde imediat doar când este nevoie.
Prima legislație are nevoie de o a doua legislație care completează funcția esențială a automatizării casei. Orice tip de sistem trebuie să poată detecta prezentul specific al oricărui tip de elemente ale sale, precum și să ia o decizie de modificare care să specifice dacă este necesar.
În exemplul nostru, când ieșim din spațiu, vom stinge lumina. Există câteva lucruri pe care le luăm în considerare înainte de a lua această acțiune.
Plecăm din spațiu, astfel încât să nu mai avem nevoie de iluminare, cu toate acestea înțelegem că nu ne întoarcem imediat, altfel am fi lăsat lumina aprinsă, deoarece nu vrem să continuăm să repetăm ​​aceeași acțiune atât de frecvent. În aceeași metodă, sistemul trebuie să aleagă dacă nu există existență în spațiu, precum și lumina este aprinsă, aceasta trebuie să fie o condiție de eroare, precum și lumina trebuie oprită. Potențial un sistem de întârziere va compensa situația pe care o revenim imediat în spațiu. Pot exista și alți parametri care ar putea avea nevoie de lumina pentru a rămâne schimbați, cu toate acestea, chiar aici verificăm un scenariu de situație de bază.
În orice moment, sistemul trebuie să fie conștient de specificarea luminii în acel spațiu, precum și atunci când „motivele” pentru păstrarea luminii nu mai sunt valabile, trebuie să ia decizia de a schimba specificația, precum și stinge lumina.
Acum să verificăm o circumstanță anormală în care becul din acel spațiu este rupt.
Dacă merg în spațiu, precum și încerc să pornesc lumina, nu voi primi niciun răspuns. Acest lucru mă va repeta în timp util (testarea comutatorului sau testarea acțiunii mele reale de a întoarce comutatorul). Dacă nu am din nou lumină, atunci voi putea inspecta dacă pot aprinde lumina într -o altă locație (verificarea dacă casa are putere), precum și în sfârșit, voi inspecta becul real dacă este rupt.
Într -un stil normal de automatizare a casei, sistemul trebuie să detecteze eroarea de la sine, precum și să avertizeze individul pentru acea condiție de eroare (deoarece nu poate lua niciun tip de acțiuni fizice suplimentare de la sine). Sistemul trebuie să poată furniza toate informațiile pe care le poate, pentru a scăpa de interacțiunea individuală în procesul de găsire a erorilor. Sistemul trebuie să înțeleagă că casa are putere, precum și posibila defecțiune (sau logică statistic) trebuie să fie becul. Trebuie să avertizeze individul să confirme manual această afirmație, precum și să repare problema. S -ar putea să existe o lumină de urgență care ar putea apărea în situație de lumină pentru inspecția efectivă.
Toate condițiile tipice sau anormale de mai sus au nevoie ca sistemul să reacționeze de unul singur. Drept urmare, a doua legislație a automatizării casei este:

Preveniți sau alertați cu privire la o condiție de eroare
Utilizarea cuvântului „eroare” se referă la specificarea greșită în sistem, precum și nu neapărat la o specificație sau o defecțiune problematică.
Complexitatea sistemului poate crește enorm atunci când se adaugă o informație suplimentară, precum și sistemele de bază, precum și avansate, pot fi acceptate în mod similar ca automatizare a casei, dacă satisface pumnul, precum și a doua legi.
Automatizarea la domiciliu nu se referă la pachetul între ele pe fiecare dispozitiva fost pe piață sau adăugarea de gestionare inutilă la o operațiune pe care o facem zilnic acasă. Un ecran tactil bit care ecranizează diferite întrerupătoare de lumină, precum și teme de iluminare, care, prin metodă, are nevoie de câteva prese cruciale pentru a aprinde lumina, poate arăta grozav, însă nu trebuie să se gândească la un design de automatizare a casei. Rezultatul final al unui comutator provocator este ca individul să petreacă mult mai mult timp de procesare a informațiilor, concentrându -se pe comutatorul digital pentru a alege butonul ideal, precum și pentru a petrece mult mai mult timp schimbând lumina, așa cum ar face cu vechea modă Comutator mecanic din plastic.
Performanța este o cerință secundară, întrucât avem foarte întâi pentru a ne asigura că operațiunea pe care o automatizăm va scăpa cu adevărat sau simplificarea interacțiunii individuale, precum și de a gestiona condiția de eroare.
O mare parte din sistemele de automatizare a casei (sau deseori etichetate „case inteligente”) sunt concepute în mod greu pentru ca funcția să gestioneze aceste condiții anormale, deoarece individul nu poate fi prezent să reacționeze la timp. De exemplu, sistemele sunt proiectate pentru detectarea scurgerilor într -o conductă de apă sau într -un scurtcircuit în rețeaua de energie sau o intruziune în sistemul de siguranță.
Din nou, proiectarea unui sistem care aspectează o legislație, totuși, o ignoră pe cealaltă nu este un proiect de automatizare a casei. Mai târziu vom vedea exact cum pot fi furnizate diferite etichete diferitelor stiluri în funcție de prioritățile lor.
Dacă acceptăm aceste două legislații ca principale reguli pentru orice tip de stil de automatizare a casei, îndeplinesc funcția principală a existenței sale.
Una dintre cele mai bune metode pentru a determina ceea ce cerut să automatizăm în viața noastră personală este să filmăm într -o cameră de zi normală. Când redăm toate acțiunile de zi cu zi, vom descoperi operațiuni care pot fi înlocuite cu un sistem automat. Unele operațiuni sunt fizice, precum și unele raționale, precum și ambele sunt necesare pentru a face automatizarea cât mai totală.
Să observăm o sarcină de bază din viața noastră de zi cu zi. Când dorim să facem un duș, folosind conductele noastre de apă existente, precum și automatizarea încălzirii, există câteva sarcini suplimentare de care putem scăpa de interacțiunea umană.
Pentru a face un duș, mai întâi ne asigurăm că există apă caldă. Inspectăm cazanul, precum și apoi pornim atât apa rece, cât și apa caldă, în timp ce încercăm să obținem temperatura preferată. Când temperatura este suficient de mare (testul degetului), numai atunci suntem pregătiți să ne udăm.
Un sistem automat de casă ne-ar putea spune dacă există apă caldă oferită sau un cronometru, deoarece există acum în multe locații preîncălziți apa la un moment dat în funcție de stilul nostru de viață. Sistemul ar putea fi proiectat pentru a furniza imediat apa într -o temperatură personalizată sau implicită cea mai fină, precum și să scape de „testarea degetelor”.
Există o nouă inovație oferită care poate furniza plăcere în timpul dușului (radio, muzică, video, etc.) sau un masaj cu presiune a apei. Aceste noi funcționalități sunt binevenite în orice tip de sistem de automatizare a casei, atât timp cât se adaptează la primele 2 legi principale.
Ultimul lucru pe care îl doriți ca individ este un sistem provocator de duș-jacuzzi care are nevoie de o tastatură, precum și de un manual pentru a vă autentifica, precum și pentru a-l configura în fiecare dimineață.
Cu alte cuvinte, performanța adăugată este o cerință secundară a unui sistem automat, cu toate acestea, încă unul crucial. Deci, prima dintre legislațiile secundare este:

Îmbunătățirea funcționalității
Toată lumea predică că eficacitatea economisește energie care echivalează cu economisirea de bani.
Un sistem automat poate alege atunci când este cel mai bun să încălzească apa, ținând cont de lucruri precum sarcini de energie electrică de noapte/zi, folosind sistemul de încălzire acasă sau obținerea apei calde din sistemul de celule solare pe acoperiș (sau o combinație eficientă a tuturor de mai sus). O mulțime de așa -numite „case inteligente” sunt concepute doar ca sisteme eficiente din punct de vedere energetic. Aceste sisteme, dacă nu pot satisface primele 2 legislații principale, acestea trebuie tratate ca sisteme de economisire a energiei, precum și nu ca sisteme de automatizare a casei.
Prin urmare, următoarea legislație secundară a automatizării casei este:

Păstrați energia
Aceste 4 legislații pot explica complet utilizarea unui sistem de automatizare a casei, precum și atunci când sunt respectate cu hierocrația explicată mai sus, vor satisface întotdeauna scopul principal, care este automatizarea mediului nostru de viață de zi cu zi.
ID personal
Așa cum am menționat anterior în exemplul de duș, sistemul ar putea întotdeauna să furnizeze apă caldă la o temperatură implicită sau la una personalizată.
Acesta este unul complicat pentru tehnologie. Sistemul este necesar pentru a determina persoanele private pentru a aplica preferințe personale. Există 2 niveluri de automatizare pe care le puteți aplica pentru a realiza acest lucru. Primul este semi-automată, unde individul trebuie să se identifice pe el însuși atunci când sistemul are nevoie de aceste informații. Exemple variază de la sisteme provocatoare de recunoaștere vocală, la alegerea de bază a butoanelor personalizate, cu toate acestea, BDepinde de o interacțiune umană