Uncategorized

Ultima actualizare Open Home Automation Bus (OpenHab) aduce o serie de funcții noi

Kai Kreuzer ne actualizează cu privire la progresul proiectului de software Open Home Automation Bus (OpenHab) …

La doar 8 luni de la lansarea noastră 1.0 am ajuns la versiunea 1.2 – ceea ce sună ca o schimbare lipsită de importanță a versiunii, indică, în realitate, că OpenHab s -a răspândit acum în o mulțime de zone de automatizare a casei. Acest lucru este evident prin verificarea numărului de legături: am ajuns acum la 30 de legături (OpenHab 1.0 a avut 14 legături) – aceasta indică o nouă legare la fiecare două săptămâni!

Când cineva m -a întrebat anul trecut, cu ce fel de hardware ar putea să înceapă, răspunsul a fost dificil. KNX a fost în centrul atenției noastre, dar acesta nu este un sistem adecvat pentru utilizatorul mediu – mai ales nu, dacă nu construiți o casă nouă, ci doriți să retrofitați una. Până acum, întrebarea este mult mai ușor de răspuns – permiteți -mi să vă ofer o introducere a noilor posibilități pe care OpenHab 1.2 le aduce:

Legare de casă

Cel puțin pentru utilizatorii din Germania, una dintre cele mai interesante legături este cea pentru casă-aceasta este o opțiune bazată pe radio (868 MHz), cu o listă lungă de senzori și actuatori disponibili care acoperă o gamă largă de nevoi de automatizare a locuințelor. OpenHab se poate integra acum cu CCU de casă, poarta centrală a unei instalații de casă. În consecință, puteți folosi acum toate marile UI ale OpenHab și posibilitățile sale puternice de automatizare. Însă mult mai important, puteți acum să vă integrați foarte ușor dispozitivele de casă cu toate celelalte care sunt susținute de OpenHab – de ex. Ați putea extinde instalarea KNX prin dispozitive de casă, unde nu puteți ajunge cu un cablu de autobuz KNX.

Philips Binding Color

Dacă încercați să găsiți o opțiune de bază pentru controlul luminii, sistemul Philips Hue este cel mai potrivit. Puteți pur și simplu să vă înlocuiți becurile existente și le puteți comuta rapid, le puteți diminua, schimba temperatura culorii sau să le schimbați culoarea cu totul. Sistemul de culori poate fi extins prin mufa de alb -viu, adică puteți include, de asemenea, luminile existente sau puteți comuta alte prize.

Rețineți că un sistem de culori Philips nu este foarte util dacă este utilizat de sine stătător. Puteți utiliza funcțiile doar printr -o aplicație pentru smartphone. Și da, este foarte obositor să te apuci mereu de telefonul tău atunci când trebuie să schimbi lumina. Din fericire, Philips încurajează dezvoltatorii să o integreze. În combinație cu OpenHab, puteți, în consecință, să folosiți întrerupătoare de perete (de casă, KNX, etc.) sau NFC se identifică pentru a avea plăcere în toată puterea becurilor de culoare.

Legare DMX

Dacă vă place o atingere mult mai profesională, puteți alege legarea DMX. DMX este de obicei utilizat pentru iluminarea și efectele în scenă. Legarea DMX folosește arhitectura de iluminare deschisă (OLA). Îl puteți programa pentru a face estompare și bucle și multe lucruri uimitoare. Aceasta este probabil legătura de alegere pentru a vă ilumina casa pentru Crăciunul viitor

Binding Koubachi

Doriți să vă integrați plantele în automatizarea casei dvs.? Aruncați o privire la Koubachi! Koubachi folosește senzori pe care pur și simplu le lipiți în vasul de plante și care furnizează informații despre umiditatea, temperatura și luminozitatea solului. Koubachi calculează apoi instrucțiunile de udare și se asigură că nu vei uita niciodată să ai grijă de plantele tale. OpenHab Koubachi vă oferă acum acces la toate valorile senzorului, precum și la instrucțiunile calculate. Sloganul lui Koubachis „Dă-ți plantelor tale o voce” devine astfel realitate cu OpenHab text-to-speech. Dar, în loc să vă ridicați singur, puteți automatiza în schimb și sistemul dvs. de irigare!

Alte noi legături includ RFXCOM, Samsung TV și Pulseaudio.

Habdroid cu NFC-Support

Clientul autohton Android este acum disponibil pe Google Play Store! Pe lângă sprijinul complet al tuturor noilor funcții de rulare, cum ar fi Widget-ul Color Picker, acum vine cu un minunat NFC-Support: puteți programa foarte ușor NFC identifică pentru a le folosi pentru a deschide o anumită pagină în Habdroid sau pentru a activa direct o acțiune. Acest lucru face posibilă accesul rapid la ceea ce aveți nevoie într -un anumit context (de exemplu, cameră). Poate fi, de asemenea, utilizat în loc de un buton fizic, oriunde este greu să ai unul – de ex. La o priză din grădină, la ușa garajului, etc. Pariez că vă puteți gândi la un milion de alte cazuri de utilizare pentru aceasta!

Există o mulțime de alte caracteristici și îmbunătățiri noi în această versiune – trebuie doar să consultați notele noastre de lansare pentru a afla despre toate detaliile. Dacă sunteți interesat de OpenHab, nu ar trebui să ratați discuțiile noastre viitoare și demo -uri live: pe 24 aprilie ne veți găsi la JAX 2013 în Mainz și pe 16 mai la Geecon 2013!

OpenHab.org: Republicat de la original cu o autorizare amabilă a lui Kai Kreuzer

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar