household

Cabinet Refacing

Un mod rapid și economic de a revizui dulapurile de bucătărie datate.

Î. Încep să mă gândesc la actualizarea bucătăriei noastre. Am o mulțime de spațiu pentru dulapuri, dar dulapurile sunt din anii 80 – laminat alb, cu o mulțime de trageri de stejar și tuns. Am auzit recent despre reîncadrarea dulapului și sună ca un mod economic de a actualiza o bucătărie. Ați putea să -mi spuneți mult mai multe despre asta și dacă acest lucru ar funcționa pentru felul meu de uși de cabinet?

– S.W., Langley, BC

A. Reprotizarea cabinetului este o modalitate economică de a oferi bucătăriei tale un makeover. Procesul poate dura cât mai puțin de câteva zile pentru a fi finalizat și nu este la fel de dezordonat ca o revizuire completă a dulapului de bucătărie.

Începeți prin a identifica ce tip de finisaj nou doriți și apoi contactați un serviciu de re-confruntare a cabinetului pentru o estimare la domiciliu (este posibil să nu existe astfel de companii situate în Langley, dar Vancouver a remarcat un cuplu în paginile galbene ale orașului).

Procesul implică eliminarea tuturor ușilor vechi și a sertarului. Orice lucrări de reparații la dulapurile existente ar trebui apoi finalizate. Cadrele de dulap, fronturile pentru uși și sertare sunt re-suprapuse cu noul finisaj la alegere și toate hardware-ul, inclusiv noi tracțiuni și butoane, este instalat. Deoarece economisiți pe dulapuri, luați în considerare spurgarea pe hardware de înaltă calitate, cu un finisaj rezistent.

Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a aborda organizația bucătăriei dvs. și pentru a avea hardware funcțional instalat, cum ar fi tăvi de alunecare sau înclinare, divizoare de sertare, Susans leneș, precum și iluminare de sarcini sub cabinet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *