Uncategorized

HDBASET Extender rulează HDMI necomprimat peste un singur CAT5

Keene a anunțat adăugarea la catalogul lor al unui nou sistem HDBASET HDMI Extender – Aavara PE3D4K100A va trimite 3d 1080p cu 7,1 canal audio, plus IR și RS232 Control, în timp ce va menține controlul dvs. de 7,1 canal, plus IR și RS232 Control, în timp ce va menține controlul dvs. de 7,1 canal, plus IR și RS232 Control, în timp ce va menține dvs. 100Mbps Ethernet Lan și pe tot un singur cablu CAT5.

„HDBASET HDMI Extender System – Aavara PE3D4K100A este un alt instrument fantastic pentru instalatori. Folosind doar un singur fir, acesta poate fi ușor retrofis într -o rețea existentă. Tehnologia HDBASET permite acestui sistem să trimită HDMI mai departe și la o calitate mai mare decât toate celelalte HDMI convenționale prin soluții CAT5.

Fără compresie și fără pierderi de calitate, puteți obține Crystal Clear 3D 1080P cu audio 7.1channel și, de asemenea, să aveți control IR, RS232 și să vă extindeți LAN -ul de 100 Mbps pe tot un singur cablu!

Acest produs este fabricat de Aavara Innovation Corp. și este distribuit în Marea Britanie și ROI de Keene Electronics Ltd. Sistemul PE3D4K100A este disponibil acum. Senditor și receptor SRP 561,23 GBP TVA ”

Peste o singură rulare de cablu CAT5 puteți:

Trimiteți HDMI complet necomprimat HD 3D cu audio 7.1ch

Alimentează de la distanță receptorul

IR controlează sursa de la receptor

RS232 Controlează sursa de la receptor

Utilizați 3 port hub din expeditor și receptor pentru a vă extinde LAN -ul

Disponibil acum de la Keene

Vreau mai mult? – Urmați -ne pe Twitter, ca noi pe Facebook sau abonați -vă la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar