Uncategorized

5 Metode pentru a vă decupla casa

Dacă există un lucru pe care îl veți observa despre casele pe care le funcționăm în casă și acasă, orice are locul său. De la ceea ce este pe masă până la ceea ce este pe noptieră, orice iese în evidență, deoarece are zona pentru a face acest lucru.

Chiar și atunci când nu sunt „minimalisti”, proprietarii noștri au lăsat ca mobilierul lor, precum și accesoriile să radiaze prin evitarea dezordurii. Așadar, aici sunt câteva locații pe care le puteți împărți în casa dvs. în această toamnă. (Această publicație de blog vă este oferită de Just Junk.)

1. gadgetul niciodată utilizat, mai multe căni

Sertarul cu un număr de baliști de pepeni. Cupa cu cani de cafea „Îmi place NY”. Oricât de dificil ar părea, scăparea de aceste gheare de bucătărie ajută în două moduri. Nu numai că salvează zona din sertarele dvs., precum și dulapurile, ci deschide posibilitatea de a arăta lucrurile pe care le utilizați cu rafturi deschise.

2. Păstrați, donați, aruncați

Este dificil de făcut, cu toate acestea, obțineți două pungi mari, precum și un pas în fața dulapului dormitorului. Este timpul să scapi de haine. Regula fundamentală: Dacă nu l -ați folosit într -un an, trebuie să meargă. Una dintre pungi este pentru a dona, astfel încât orice în stare excelentă poate fi furnizat. Cealaltă geantă este destinată eliminării, adică pentru cămașa ruptă, precum și mult dincolo de reparații.

3. lenjerie veche, machiaj mai vechi

Prosopul roșu care începe să se estompeze într -un roz deschis? E timpul să -l aruncăm. Prosoapele de baie vechi, înflăcărate, precum și chiar și neutilizate, ocupă foarte mult spațiu. Pe lângă faptul că vă aflați în acel dulap, rețineți că machiajul are și o expirare. Este mult mai bine să scapi de rujul pe care l -ai „împrumutat” de la un amic cu ani în urmă, mai degrabă decât să -l oferi înapoi.

4. Este un birou, nu un depozit

Chiar și cel mai obscur aparat are un manual de internet, așa că nu există nicio cerință pentru a păstra unul fizic. De asemenea, la fel de impecabil ca notele dvs. de universitate, ei ocupă doar spațiu! Credeți -vă despre hainele dvs.: dacă nu ați verificat o bucată de hârtie în mai mult de un an, puteți scăpa de ea. De asemenea, reciclați acele camere vechi, precum și încărcătoare învechite. Veți descoperi că un birou mai curat este unul mai eficient.

5. Re-instrumentare

În cele din urmă, spațiile care aud „Voi pune asta chiar deocamdată aici” sunt cele mai multe garaj, precum și șopronul. De la mașinile de tuns iarba deteriorată până la șurubelnițele îndoite, aceste zone cer o curățare excelentă. Nu numai că veți recunoaște ce instrumente funcționează cu adevărat (pentru a repara alte părți ale casei dvs.), veți vedea utilizări inovatoare noi pentru spațiu, dincolo de depozitarea cutiilor vechi.

Atunci când declanșează, afacerea de eliminare a junk -ului, precum JustJunk®, vă poate ajuta. Just Junk’s Echipa va veni la tine acasă, precum și va scoate toată dezordinea, precum și reciclarea, donează, precum și aruncă orice de la aparate la mobilier. Plătiți doar pe baza exact cât de mult doriți să scăpați. Accesați astăzi Justjunk.com pentru a vedea exact cum vă pot ajuta să obțineți o casă curată, organizată. Doar Junk servește orașe din Ontario, Columbia Britanică, Nova Scotia, precum și Alberta.

Credite foto: 1. Home & House martie 2013, Fotografie de Donna Griffith2. Home & House Februarie 2014, Fotografie de Michael Graydon3. Numărul Home & House iunie 2012, Fotografie de Michael Graydon4. Home & House Makeovers 2013, Fotografie de Donna Griffith5. Numărul Home & House iulie 2012, Fotografie de Michael Graydon