Uncategorized

În interiorul Spectacularului Office din New York al supermodelului Karlie Kloss

, când supermodelul Karlie Kloss nu merge pe un spectacol de pistă sau pozează pentru o copertă Vogue, ea conduce o academie de codificare de succes care găzduiește tabere de vară pentru fete. Acum, în cel de -al doilea an, Kode cu Klossy s -a extins la 15 tabere de codificare în 10 orașe diferite din S.U.A., așa că a fost potrivit pentru ea să se relocă într -un spațiu oficial de birou.

Karlie a făcut echipă cu designerul Tina Rich din Homepolish și Lulu & Georgia pentru a -și proiecta spațiul de vis, iar rezultatul este la fel de la modă ca și modelul. Faceți clic pentru a arunca o privire!

Mobilierul și accesoriile multifuncționale, care se simt mai acasă decât corporative, au fost alese pentru a crea un mediu de lucru plăcut.

Iată Karlie sprijinit de masa de conferințe, care a fost inspirată de check -ul ei la Soho House din Berlin.

Pinterest a fost o mare resursă pentru Karlie atunci când a cercetat ideile de proiectare. „Multe dintre birourile pe care le -am iubit ar avea aceste corpuri de lumină uimitoare și elaborate, așa că știam că vreau să fie un punct focal al propriului meu spațiu”, spune ea pentru Homepolish.

Cărțile de masă de cafea împerecheate cu flori pe o masă de consolă oglindită creează o vinie demnă de Instagram.

„Am dorit ca sala de ședințe să se simtă ca un spațiu de locuit și sala de conferințe să se dubleze ca o sală de mese pentru petreceri”, spune designerul Tina.

Păstrând rozul milenar până la minim, „camera de brainstorm” are o senzație feminină fără a fi prea dulce.

Dulapurile întunecate și blaturile din lemn au obținut un makeover proaspăt, cu fronturi albe, hardware din alamă și o gresie de ciment geometric de spectacol pe fața insulei.

Această bucătărie funcționează acum și ca fundal pentru videoclipurile de gătit ale lui Karlie pe YouTube.

Karlie a stratificat în antichități și amintiri, adăugând o notă personală.

Cea mai mică, dar multe camere utile din birou este camera de calm, care este îmbrăcată în tapet de vis și are locuri confortabile.