household

Cum să acopăr un plafon subsol

Q. Vreau să fac ceva accesibil pentru plafonul neterminat din camera mea de depozitare a subsolului. Voi folosi material pentru a acoperi rafturile, pentru a mă asigura că va fi utilizat foarte mult. Există grinzi de oțel, cupru, lemn, precum și fire acolo, așa că am nevoie de ceva pentru a acoperi toate aceste materiale. Am crezut de vopsea, cu toate acestea, cerința de a ajuta la selectarea unei culori.

– Nancy

A. Instalarea unui plafon suspendat este o alternativă mult mai costisitoare la vopsea, cu toate acestea, va îmbunătăți semnificativ aspectul plafonului, pe lângă cameră. Grilele de tavan pot fi instalate cu fire, precum și panouri de tavan sau plăci sunt introduse în grile, furnizând un aspect completat. Placile de tavan sunt acum oferite în multe structuri diferite, precum și stiluri, spre deosebire de vechiul aspect omniprezent „stucco”. Panourile artificiale sau autentice de bord din lemn, cofere (panouri încastrate) sau chiar plăci de staniu cu aspect de epocă ar adăuga o rată de dobândă în timp ce ascundeau firele nedorite, precum și grinzile.

Dacă planul dvs. bugetar nu va permite un plafon suspendat, poate fi posibilă pictura cu o aplicație de pulverizare. Asigurați -vă că electricianul dvs. inspectează tavanul înainte de a picta. Selectați un alb-alb de bază pentru plafonul scăzut, pentru a menține spațiul să pară cât mai luminos, cât și cât mai expansiv. Pictează pereții exact același alb-alb pentru un aspect unificat, sau bandați de pe o linie orizontală în toată camera, chiar sub punctul cel mai mic al conductei sau al conductelor. Pictează peretele o culoare diferită de linie în jos, definind tavanul. Păstrați lumina de culoare a peretelui, ca un verde galben sau un verde palid, sau orice tip de culoare palidă care se va coordona cu materialul pe care îl utilizați pentru raftul dvs. Nu reușiți să vă amintiți să pictați niciun tip de conducte care rulează pe perete exact aceeași culoare pe care ați selectat -o pentru perete. Înlocuirea corpului de bec cu o sconce simplă, înghețată, va furniza o lumină ambientală mult mai bună, în plus pentru a adăuga mult mai mult stil noului dvs. depozit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *