household

Stația de andocare a pereților Pronto TSU9600

AV Custom Design Company Polar Bear Solutions a dezvăluit o nouă stație de andocare în perete pentru Philips Pronto TSU9600.

Pe lângă faptul că deține/încărca telecomanda, docul are, de asemenea, patru butoane dure, care sunt disponibile, chiar dacă pronto -ul nu este atins. Acestea pot fi interfațate la un sistem de iluminat al terților pentru controlul scenei, de exemplu. Dock -ul este în prezent în ultimele etape ale testării și ar trebui să fie disponibil până la septembrie ”08….

„PB-PWD9600 Dock de perete-Soluții Polar Bear Eliberați stația de andocare a peretelui mult așteptată pentru panoul de ecran tactil Philips TSU9600. În colaborare cu Philips și instalatori personalizați, produsul a fost dezvoltat pentru a aborda opertunitățile crescânde pentru instalarea panoului de control Versitile Philips TSU9600.

Stația de andocare a pereților PB-PWD9600 este un dock flush Mount in Wall, care permite ca panoul de control Philips TSU9600 să fie depozitat în perete, de obicei la intrarea unei camere. Acest lucru extinde în esență opupertunitățile de instalare pentru TSU9600 și permite produsului să concureze cu alte soluții semnificativ mai scumpe … ”

Proiectare / caracteristici

Patru butoane integrate pentru controlul iluminatului, ecran și alte intergrații I/O dispozitiv

Mecanism de evacuare lină pentru a prezenta TSU9600 utilizatorului

Butoni de buton incluse pentru momentul în care nu sunt necesare butoanele de control

Cutie din spate inclusă

TSU9600 Încărcat în timp ce a fost agățat (dintr -un PSU opțional de 12V DC de la distanță)

Dock disponibil în argint pentru a se potrivi cu TSU9600. Culorile opționale vor fi luate în considerare pentru lansarea ulterioară

Simplu 1st Fix Termination and Test Back Box

www.polarbearsolutions.com [Via: multiroom.fr]

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *