household

Den Automation Reborn ca Den Switches

Cea mai verificată poveste de pe casa automată anul trecut a fost pe introducerea sistemului de automatizare Den. Totul s -a încheiat în lacrimi, deși Den a intrat în administrație înainte de a ieși anul.

Însă acum se pare că Den va crește din cenușă, cu activele sale, precum și IP -ul a fost obținut de un finanțator anterior care înseamnă să repornească avansarea, în timp ce „asigurându -se că clienții care au achiziționat produse Den sunt susținuți”.

Iată declarația integrală …

Începând cu 18 februarie 2020, activele, precum și drepturile IP ale Den Automation Ltd au fost obținute de unul dintre cei mai mari investitori precedenți cu procesul de lichidare. Activele, atât concrete, cât și intangibile, vor fi transferate către Den Switches Ltd, o afacere dezvoltată recent, cu obiectivul de restaurare a operațiunilor, precum și avansarea continuă a produselor din biroul nostru din New London.
Suntem dedicați restabilirii serviciilor, precum și repornirea operațiunilor de asistență a clienților cât mai curând posibil, respectate cu atenție prin reluarea ingineriei, precum și prin producerea de activități. Asigurați -vă că clienții care au achiziționat produse DEN sunt acceptate, precum și mulțumiți de produsele lor este un obiectiv esențial al noii afaceri, precum și vom ajunge la clienții existenți atunci când le vom putea oferi sprijin.
În momentul lichidării, Den Automation Ltd a lansat 5 produse hardware pe piață, cu o serie de alte produse rămase în diferite etape de dezvoltare. O serie de aplicații software, precum și servicii au fost eliberate în producție cu numeroase altele (inclusiv asistența de integrare „locală”, care a fost o solicitare proeminentă a clienților timpurii) au fost în curs de dezvoltare. De îndată ce vom putea readuce echipele de inginerie online, avansarea se va relua.
Ne gândim să vă auzim gândurile, precum și comentariile, inclusiv cererile de funcții, precum și ce produse înțelepte vă puteți gândi de la Den în viitor. Vă rugăm să luați legătura cu noi la hello@denswitches.com
Vă rugăm să rețineți că Den Switches Ltd este o entitate nouă.
Orice chestiuni referitoare la Den Automation Ltd ar trebui să fie direcționate către lichidatorii numiți Wilkin Chapman Company Services Ltd.

denswitches.com

#
previzualizare
Produs
Rating
Preț

1

Switch Wise Light, Sonoff WiFi Touch Wall Light Comutatoare funcționează cu Alexa, precum și cu Google Home, aplicație la distanță …

1.378 recenzii

19,99 £

Cumpărați pe Amazon

2

Cambani Sonoff Basic, Sonoff Wise Switch, Wise House Remote Gestionare DIY Sonoff Wifi Switch Modul …

441 recenzii

64,99 £

Cumpărați pe Amazon

3

CNBINGO WiFi Wise Light Switch lucrează cu Alexa/Google Home, Timer, Management Manage By Wise Life …

420 recenzii

22,38 £Cumpărați pe Amazon

4

Comutator de lumină Cnbingo Wise Push, lucrați cu Alexa, Google Home, Wise Life App, multi-control, wifi …

27 recenzii

19,99 £

Cumpărați pe Amazon

5

Switch Wise Light, Sonoff WiFi Touch Wall Light Switch funcționează cu Alexa, precum și cu Google Home, [Neutral …

1.772 recenzii

17,89 £

Cumpărați pe Amazon

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Ultima actualizare la 2021-10-04 / Link-uri / imagini de afiliere din API-ul de marketing al produselor Amazon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *