household

Data Robotics lansează robotica de date de a doua generație DROBO

a oferit automat căminul lor primul lor interviu în afara SUA pe noul lor și îmbunătățit „robot de stocare” săptămâna trecută. Astăzi putem dezvălui detalii despre noul MKII DROBO, care va înlocui unitatea mai veche cu efect imediat.

Dr spune că viteza îmbunătățită este solicitarea principală a utilizatorilor lor, iar noua unitate este „de mai multe ori mai rapidă” decât modelul anterior. Procesorul principal al lui Drobo a fost modernizat la o versiune mai nouă a CPU ARM și câștigă două noi porturi Firewire 800 super-rapide (FIREWIRE 400 compatibile). În plus, dr., Dr spune că au „crescut dramatic” performanța portului USB 2 care trece din designul anterior.

Pe lângă modernizarea hardware, algoritmii software din centrul unității au fost, de asemenea, îmbunătățiți. S -a constatat o nouă metodă mult mai eficientă de a stabili datele pe hard disk -uri, care se adaugă la câștigurile de performanță obținute de hardware. Am întrebat dacă acest algoritm îmbunătățit se va filtra la DROBO original în viitoarele actualizări ale firmware -ului și DR a confirmat că ar fi absolut. Cu toate acestea, acest lucru poate dura aproximativ 6 luni, deoarece se concentrează pe noul dispozitiv deocamdată.

Este neobișnuit faptul că DR a luat o decizie de a nu include o interfață Ethernet pe MK2. Când am cerut motivul pentru acest lucru, ne -au spus că majoritatea proprietarilor DROBO vor să -și folosească carcasele ca stocare atașată pe desktop, mai degrabă decât NAS. Conectivitatea Ethernet va fi în continuare disponibilă, dar necesită achiziționarea Droboshare, care rămâne neschimbată.

Testele de referință ale Dr. sunt prezentate mai jos împotriva unora dintre principalii concurenți ai Drobo. Dr spune că Drobo folosește un cost substanțial mai mic în comparație cu cei mai apropiați concurenți, în ciuda faptului că acum este considerabil mai rapid.

În recenzia noastră, am subliniat că nu ați dori să folosiți Drobo ca disc de zgârieturi pentru editare video. Dar cu noua interfață FireWire 800Mbps, toate cele care s -au schimbat. Drobo va fi acum o unitate de stocare primară grozavă pentru orice editare intensă AV, pe lângă sarcinile normale de stocare ale colectorului de media.

În timp ce multe PC -uri probabil încă nu se livrează cu un port Firewire, Mac -urile sunt absolut. DROBO este deja un mare succes cu utilizatorii OS X și DR ne spune că utilizatorii Apple reprezintă aproximativ 47%din baza sa de clienți (Windows în jur de 51%, Linux în jur de 2%).

Cu anunțul lui Seagate că lansează unități de 2 TB în 2009, Drobo va avea un potențial extraordinar de 8TB total (6TB protejat) într -o singură incintă.

Noul Drobo rămâne la același preț ca vechiul model și -a redus prețul până la 299 de lire sterline, inclusiv TVA și este disponibil în SUA din Today și în Marea Britanie și Europa în următoarele săptămâni.

www.drobo.com: Obțineți un drobo pe Amazon

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *