household

Cumpărături pentru ferestre de Crăciun: idei de cadouri pentru băieți și gali

Pe măsură ce continuăm să despachetăm, ne -am gândit că vom împărtăși anul acesta rotunjirea de cadouri virtuale din acest an (a la acesta din anul trecut). Este un lucru cu trei posturi în rând (nu am putea încadra toate fotografiile într-una), așa că rămâneți la curent cu încă două care vor apărea astăzi. Mai întâi am lovit Crate & Barrel. Iată ce am găsit:

Aceste pahare drăguțe de vin au fost la vânzare pentru 1,50 USD, iar două dintre ele împreună cu o sticlă de Vino ieftin ar putea face un mic cadou frumos pentru cineva care nu scurge contul bancar al OL:

Această tavă destul de ceramică a fost pusă la vânzare pentru 5,95 USD și ar putea fi umplută cu orice, de la cookie -uri la bomboane (aș face un sortiment de măsline fanteziste pentru mama mea iubitoare de antipasto italiană). Cine nu are nevoie de un alt platou de servire? Și unul cu logo -ul Crate & Barrel pe spate se simte întotdeauna înotat (pariem că Cadou nu ar ghici niciodată că era sub 6 dolari).
Videoclipurile noastre preferate

Dormitorul nostru: 10 luni în
Iată o privire asupra progresului în dormitorul nostru, la zece luni de la mișcare. Am rearanjat un pic și am creat un dulap (în sfârșit!) Într -un perete gol.

Mai multe videoclipuri

0 secunde de 1 minut, 3 secunde

Urmatorul
Noul nostru pridvor de bucătărie
01:57

Trăi
00:25
02:03
01:03

De asemenea, nu puteam să -mi scot ochii de la acești superbe pahare votive de 3,95 USD (un cadou al trei dintre ei cu lumânări albe simple în interior ar fi dulce). Dezvăluire completă: dacă nu ne -am împacheta și nu ne -am mișca când am filmat aceste poze, aș fi prins în totalitate câteva pentru mine.

Aceste boluri colorate au fost de 3,95 USD pe pop, așa că o idee de cadou drăguță ar putea fi împerecherea câtorva dintre ele cu orice, de la o cutie din cerealele preferate ale lui Cavede la o pungă de nuci mixte sau porumb de caramel.

Am un anumit cel mai bun prieten fericit pentru coacere, care cred că aceste tăieturi de prăjituri în formă de cupcake de 2,95 USD ar fi perfecte (împreună cu orice, de la o carte de bucate de copt la o pungă de făină, zahăr și sodă de copt).

Nu putem uita cadouri pentru prietenii noștri cu patru picioare! Și aceste jucării pentru câini designeri ar arăta destul de drăguț pe podea:

Acești mice fetiști cu ardei iute cu piper (doar 4,95 USD) ar fi plăcute pentru oricine știți care are accente roșii sau verzi în bucătăria lor (mama lui John are o bucătărie roșie la casa lor de plajă …).

Aceasta este doar o idee DIY pe care am observat -o în timp ce troll a troll magazinul. Cât de creative sunt aceste borduri de tapet de iarbă? Am văzut -o făcută cu hârtie artizanală albă sau bronzată, dar textura din pânza de iarbă țesută este foarte mișto.

Nu putem uita șervețele noastre modelate recent achiziționate (care au o mulțime de tonuri pe care le iubim pentru noua schemă de culori a casei lucrate). Au fost încă 2,95 USD fiecare (marcați de la 4,95 USD) când am fost acolo, așa că un cadou de patru dintre ei legați cu o panglică turcoaz nu vă va rula doar 12 dolari.

Iată o altă idee despre care ne -am gândit că ar putea inspira o bricolaj bun de modă veche. O cutie mare, o coș sau un borcan de markeri, creioane, curățători de țeavă, autocolante, foarfece, baloane și alte articole ieftine (chiar și în dolari) ar putea face un „nu mă mai plictisesc” pentru copil in viata ta.

Aceste ornamente delicate ale frunzelor ceramice de 3,95 USD au fost atât de frumoase (pentru a vă oferi în timp ce faceți cumpărături sau pentru altcineva care ar putea avea un penibil pentru lucruri ceramice albe …).

Și vorbind despre superiolități albe ceramice (nu un cuvânt, dar purtați cu mine), acest ornament de 6,95 $ Pincone mă face să vreau să fac cuvinte.

Și, desigur, avem fotografia obligatorie a lui John și Clara pe scaunul Clara. Uită -te la băieți buni. Arati bine.

Și așa se termină călătoria noastră prin Crate & Barrel. Vom reveni un pic pentru a împărtăși ce alte lucruri prietenoase cu bugetul pe care le -am urmărit la Pottery Barn și Urban Outfitters (am luat prea multe poze pentru a rula totul într -un singur post în acest an). Până atunci, vom despacheta … din nou.

ACTUALIZARE: Puteți consulta toate descoperirile noastre preferate de decor de vacanță aici – multe dintre ele fiind sub 15 dolari!

Mai multe postări de la Young House Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *