household

10 Moduri ușoare de a -ți actualiza spațiul în aer liber într -un weekend

grădini, balcoane, punți … indiferent de spațiul tău în aer liber, vrei să profite la maximum de vară. Iată câteva idei rapide pentru a amplifica atitudinea naturală a camerelor în aer liber și a le face să se simtă și mai proaspete – fără a fura prea mult timp departe de R&R bine câștigat.

Drama instantanee este la fel de apropiată ca o adiere de brățător: draperii fixate pe structuri dure precum pergole, corturi sau chiar pridvoare definesc camere în aer liber. Încercați perdele de duș din țesături albe care pot rezista la ploaie sau versiuni ieftine gata făcute în bumbac cu tifon care se vor usca rapid.

Fotograf: Monic Richard

Sursa: Ediția casei și a casei din iunie 2014

Designer: Anne Cote

Pânza este crocantă, dar o umbrelă tropicală Tiki adaugă o atmosferă instantă de stațiune pe plajă. Prețurile variază de la 20 de dolari în creștere – aceste exemple au fost găsite la o droguri!

Fotograf: Angus Fergusson

Sursa: Ediția casei și a casei din iulie 2012

Designer: Karyn Gordon și Brent Penner

Nimic nu spune „relaxați -vă” ca o balansare blândă a unui hamac într -o zi de vară. Mergeți pentru un neutru pământesc, ca acesta la cabina de pe plaja Stylist April Tidey, sau alegeți un model colorat cu dungi pentru a oferi unui spațiu în aer liber o atmosferă globală, Boho.

Fotograf: Heather Ross

Sursa: Ediția casei și a casei mai 2009

Înlocuiți un mishmash de plantatoare cu un stil uniform într -o varietate de dimensiuni pentru a face un balcon mic de condominii să pară mai coeziv. Un alt truc pentru a face un spațiu în aer liber să arate ordonat și senin este utilizarea simetriei. Joel Bray de la H&H a cumpărat două cedri pentru a încadra urna și a oferi acestui spațiu un aspect lustruit, amenajat.

Fotograf: Alex Lukey

Sursa: Ediția casei și a casei din iulie 2014

Designer: Joel Bray

Caracteristicile de foc s -au bucurat de o explozie (fără niciun punct de vedere) și există un tablou imens disponibil într -o serie de puncte de preț. Aceștia adaugă un punct de adunare instantanee atunci când se distrează și fac ca orașul să fie un avantaj de săptămână. Un șemineu mod din Sarah și Murray Bancroft’s Palm Springs Backyard este o declarație de proiectare, chiar și atunci când focul este afară.

Fotograf: Janis Nicolay

Sursa: Ediția casei și a casei august 2014

Nu există o modalitate mai ușoară (sau economică) de a aduce viață nouă la scaune în aer liber decât să reuniți o nouă paletă. Actualizați piesele mai vechi cu perne în nuanțe de tendință, cum ar fi citrice și blues de piscină.

Photographer: Virginia Macdonald

Sursa: Ediția casei și a casei din septembrie 2015

Designer: Joel Loblaw Inc.

Hardy, fade-proof and water-resistant indoor objects (such as ceramic drum stools) can have a second life outside. Designerul Mazen El-Abdallah își stabilește puntea din Toronto cu o masă preferată de cafea mozaic și scaunul de duș Hyacinth (văzut la stânga lângă masă), care sunt trase în interior toamna.

Photographer: Donna Griffith

Source: house & home August 2016 issue

Designer: Mazen El-Abdallah

Conjure the exclusive vibe of a boutique hotel pool with expansive lounge seating that commands some respect. This cushioned, shaded chaise has A-list cred, with enough room for two.

Photographer: Brenda Lui

Source: house & home July 2008 issue

Designer: earth Inc. designed LandSCAPS

O piesă clasică poate face ca o grădină să pară o mică bucată de Versailles, dar nu trebuie să te angajezi cu o zeiță grecească. O piesă modernă sau o sculptură inspirată în natură transformă un zgomot întunecat sau neglijat într-o descoperire artistică.

Fotograf: Janis Nicolay

Sursa: Ediția casei și a casei din aprilie 2010

Designer: Ron Rule

Desfaceți un covor în aer liber pentru a defini rapid un spațiu și a adăuga culoare și model. Pe această punte, covorul grafic se leagă împreună de paleta ascuțită alb -negru.

Fotograf: Angus Fergusson

Sursa: House & Home August 2012 Ediția

Designer: Terry Ryan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *