Uncategorized

#48: Părțile care nu sunt atât de dureroase ale remodelării casei noastre de pe plajă

de a face peste casa noastră de pe plajă nu sunt toate curcubeele și unicornii și sidingul roz. Așa că săptămâna aceasta ne aruncăm în câteva sarcini care au fost deosebit de stresante – și împărtășim un lucru pe care l -am făcut pentru a ne calma nervii (și ne reamintim de ce facem toate acestea în primul rând). De asemenea, primim câteva sugestii profesionale de la Mama curată pentru că a păstrat o casă mult mai ordonată și mai organizată (inclusiv cele mai bune instrumente și trucuri pe care le folosește în propria casă). În plus, împărtășim contul de Instagram pe care l -a uimit pe John, actualizările în aer liber a privit Sherry și ne testăm cunoștințele în toate lucrurile Ikea.

Puteți descărca acest episod din iTunes, Google Play, Stitcher și Tunein Radio – sau să -l ascultați mai jos! Apoi folosiți această pagină pentru a verifica orice linkuri, note sau fotografii la care am făcut referire. Notă: Dacă citiți într -un cititor de fluxuri, este posibil să fiți nevoit să faceți clic pe postare pentru a vedea jucătorul.

Ce mai e nou
Videoclipurile noastre preferate

Imaginea de mai sus este din excursia noastră de o zi la Cape Charles, VA, unde am ajuns să ameliorăm unele dintre recentele noastre stresuri de remodelare a casei de plajă. Unul dintre motivele pentru care ne-am îndrăgostit de această plajă este cât de calm și de adâncime este (puteți vedea cât de departe sunt acei ceilalți oameni și este încă doar o înălțime strălucitoare). Și când apa se stinge, copiilor le place să găsească melci și crabi de nisip în bazinele mici.

Actualizare (un fel de)

Dacă aveți nevoie de ceva backstory pe întreaga noastră tradiție „Anuarul familiei”, îl puteți găsi în această postare

Și dacă doriți să citiți mult mai multe feedback pe care le -am primit despre o înlocuire MyPublisher, iată postarea Instagram și postarea pe Facebook despre care am discutat – datorită celor peste 600 de persoane care au cântărit cu preferințe și sugestii!

Iată care părea a fi cele două recomandări de top: Blurb și Mixbook (Shutterfly a fost discutat și o tonă, dar a obținut și o mulțime de feedback negativ, așa că a fost cu siguranță polarizant). Alegerea noastră finală este încă TBD!

Ce nu

Aici este lista de cele mai vândute Lista de terapie a casei IKEA

Iată câteva dintre elementele IKEA din casa noastră despre care am discutat (și unele am uitat să menționăm):

Expedit învelit din lemn în camera fiului nostru (acum numit Kallax)

Plantatoare albe pe care le iubim pentru plante reale (și nu atât de reale)

Plapumă albă în dormitorul nostru

Rafturile Big Metal din biroul nostru (văzut și mai sus în acea fotografie a anuarului familiei)

Mega-sofa și dulapurile din camera noastră de avantaje (precum și canapeaua acum dezordonată din sufrageria noastră)

Dulapurile din camera noastră de rufe și încorporate în camera noastră de bonusuri

Curățați mama

Puteți consulta site -ul lui Becky la CleanMama.net – inclusiv aceste imprimabile de curățare gratuite și rețete pentru curățători de bricolaj. De asemenea, puteți ridica noua ei carte, pur și simplu curată.

Iată mult mai multe dintre sugestiile ei cu privire la alegerea celui mai bun vid pentru tine, inclusiv favoritul ei personal: Miele Dynamic U1 Cat & Canine Upright

Și iată unul dintre acele microfibre prafuri pe care le jură (la revedere cu pene de pene!) Și chiar își vinde propriile accesorii de curățare a microfibrării

Aceasta este postarea ei pe blog despre curățarea saltelei cu bicarbonat de sodiu

Și dacă ați ratat episodul nostru anterior de curățare cu Melissa Maker la care am făcut referire de câteva ori, îl puteți prinde mai jos (episodul #39)

Săpăm

Mai sus sunt câteva dintre elementele pe care le privim pentru a -i scoate pe copii mai mult în această vară: 1/2/3/4/5/6/7/8/9

Amazon chiar vinde curele ca acestea pentru a ajuta la protejarea acestor articole peste o ramură mare de copaci.

Și iată, Sky Island

Am vorbit mult mai multe despre acea carte despre care am discutat din nou (Simplicity parenting) în episodul #45 în caz că ați ratat -o

Iată contul de Slime Instagram cu creștere rapidă a vecinului nostru, dacă doriți să sari pe bandwagon ca mine. Videoclipul de mai jos este cel care a ridicat peste 1,6 milioane de vizualizări!

Iată câteva alte conturi / hashtag -uri bune pentru a găsi mai multe videoclipuri #Satishing #Calming #Calming (FYI, vizualizați suficient dintre acestea, iar pagina dvs. de explorare va fi depășită dintr -o dată cu mult mai multe opțiuni!)

@sam_cik și #printmaking

@sand.tagious și #kineticsand

@Seblester și #Calligraphy

@annetTelabedski și #mixingPaint

De asemenea, dacă căutați ceva ce am săpat într -un episod trecut, dar nu vă amintiți în ce note arată să faceți clic, iată o listă principală cu tot ceea ce am săpat din toate episoadele noastre trecute.

Și, în sfârșit, o mulțumire mare pentru Modsy pentru sponsorizarea acestui episod. Accesați Modsy.com/yhl pentru a vedea biroul nostru de acasă reimaginat ca o cameră de zi modernă (redarea computerului lor sunt nebune rezonabile – și este atât de util să vedeți totul la scară). Și nu uitați să utilizați Code YHL20 pentru a obține 20% din prima cameră Modsy.

Mulțumesc pentru ascultare, băieți!

*Această postare include link -uri de afiliere*

Mai multe mesaje de la Young House Love