Uncategorized

LG ST600 Smart TV Upgrader – Plex a confirmat, aterizând în 2 săptămâni la 99 de lire sterline?

Am urmărit actualizarea TV LG ST600, deoarece a fost anunțat anul trecut. Am primit doar câteva știri actualizate, deoarece am auzit că sunt la doar câteva săptămâni distanță de aceste țărmuri și că va merge cu amănuntul la aproximativ 99 de lire sterline.

Ceea ce încă nu este confirmat oficial este dacă acest lucru va deveni streamer -ul nostru preferat al anului, incluzând „Link media” – LG Speak for Plex.

Pe partea pozitivă, vizitatorii de pe site -ul Plex din ultimele săptămâni ar fi putut descoperi acest paragraf interesant pe prima pagină – „LG Electronics a integrat tehnologia Plex Platform în 2011 Netcast ™ Activat HDTVS și LG Smart TV upgrader”.

Cu toate acestea, nu am reușit să primim pe nimeni de la LG pentru a confirma acest lucru. Nu ne putem aminti niciodată să auzim atât de numeroase „este în zvonuri, nu este”, deoarece LG ne -a răsfățat Anul Nou cu informațiile de la CES în ianuarie, că actualizarea TV nu ar include Plex. Am vorbit cu bărbații Plex care nu au putut dezvălui nimic, dar a adăugat „Ne bucurăm să lucrăm cu LG, sunt minunați”.

Acum, la lucrurile bune – cel mai recent pe care l -am auzit de la o sursă apropiată de LG este că, în timp ce Plex (Media Link) nu o va face în lansarea inițială a produsului, va fi activată într -o actualizare complet gratuită a firmware -ului în Q3 sau posibil chiar mai devreme.

Amintiți -vă, spre deosebire de Apple TV 2, ST600 acceptă multe codec -uri, numeroase aplicații mult mai multe, plus DLNA pentru o gamă uriașă de dispozitive, nu doar cele care susțin AirPlay. Unitatea este construită pe același hardware care intră în noua gamă de LG Netcast HD TV (de asemenea, la doar câteva săptămâni distanță de magazine), care acceptă 1080p, trântind din nou ATV2.

Sperăm să avem mâna pe eșantionul nostru de recenzie în săptămânile următoare, deși dacă ceea ce credem este adevărat, va trebui să așteptăm un timp mai mult pentru a testa Plex pe el. Între timp, putem fi mulțumiți de veștile că LG au văzut lumina și că în curând oamenii vor avea un plug -ul ieftin n joc negru pentru a se atașa de televizorul lor pentru a aduce lumea fantastică a Plexului.

LG ST600: www.lg.com: www.plexapp.com

Vreau mai mult? – Ar trebui să ne urmați pe Twitter, ca noi pe Facebook sau să vă abonați la fluxul nostru RSS. Puteți primi chiar și aceste știri livrate prin e -mail, direct în căsuța de e -mail în fiecare zi.

Imparte asta:
Facebook
Stare de nervozitate
Reddit
LinkedIn
Pinterest1
E-mail
Mai mult

WhatsApp
Imprimare

Skype
Tumblr

Telegramă
Buzunar