household

Nou de la BDDW

În cazul în care nu sunteți familiarizat cu lucrările din New York Design Studio BDDW, două cuvinte ar trebui să răspândească o lumină: Oglinda căpitanului. Dacă nu ați văzut acest lucru pe larg râvnit, deseori blog și acum mult design copiat, voi presupune că ați fost prins sub un bolovan cu James Franco.

Departe de o singură minune, BDDW se află, de asemenea, în spatele depozitării, iluminatului, meselor și ceasurilor demne de laudă. Așa că, când am fost recent la New York, am intrat în showroom -ul BDDW de pe străzile Crosby și Howard. Iată câteva poze pe care le -am prins:

După cum puteți vedea, compania (condusă de designerul Tyler Hays) este specializată în golirea buzunarelor în schimbul mobilierului frumos din lemn, care reușește să fie proaspăt și familiar în același timp. Așa că am fost uimit când am aflat la ce lucrau în continuare.

Voi paria una dintre lămpile lor de trepied, nu veți ghici niciodată despre ce este vorba. Vă voi oferi chiar și un indiciu: unul apare în imaginea de mai sus.

Arcuri și săgeți!

Fiecare este frumos făcut pe aceste prese uriașe. Le -am putut vedea devenind obiect într -o cabină de țară sau agățată pe un perete pentru a adăuga o crăpătură rustică pete urbane, dar sunt, de asemenea, pe deplin funcționale.

Pentru a le testa, echipa a construit o gamă de tragere la un capăt al showroom -ului.

Din păcate, am întârziat într -o zi să particip la competiția de cartier, care – judecând după scor de bord – a fost o aventură la modă. Printre cei care au luat obiectivul s -au numărat echipele de la Hable Construction, Ted Muehling, Ceremonia de deschidere și Derek Lam.

Nu vă uimiți dacă inspirația lor din West Wild se dovedește la fel de influentă ca design -urile lor de mobilier. Navajo-imprinte perne pe cineva?

Pentru a afla despre piesa BDDW preferată a lui Suzanne Dimma, citiți postarea ei pe blogul ei de inspirație de cabană.

Credite foto: 1. Oglinda căpitanului, BDDW2-14. Kimberley Brown

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *