Uncategorized

Un hol plin de artă pentru mai puțin de 50 de dolari

OK, nu întreaga lume, cu toate acestea, o mare smulgere a acesteia. Pentru aceia dintre voi care au vizionat videoclipul nostru pentru turneul nostru de acasă, ați văzut o lovitură a acestor sugari în acțiune (și de acești bebeluși, mă refer la opt imprimeuri proaspăt încadrate pe care le -am atârnat pe holul nostru deasupra bordului și al bătăilor pe care le -am adăugat) . Cu toate acestea, aici sunt câteva apropiate, cu toate deșeurile cum le-am mai.

De fapt, a fost o meserie cu adevărat simplă. În primul rând, am cumpărat un calendar remarcabil de la Anthropologie la vânzare după noul an pentru 13 dolari (trebuie să -mi placă exact modul în care calendarele costă jumătate a doua a doua în care începe ianuarie), cu toate acestea am avut intenția zero de a -l folosi în sensul tradițional, deoarece facem un bit ciudat Calendar de casă în fiecare an.

Ne -au plăcut doar ilustrațiile remarcabile ale fiecărui oraș. La fel ca și am înțeles că vor arăta frumos într -o colecție de cadre pe perete. PSST- Este încă disponibil pentru vânzare aici, dacă sunteți pe piață pentru unul.
Videoclipurile noastre preferate

La început am dezbătut agățarea tuturor celor 12 într -o grilă din camera de oaspeți, cu toate acestea am dorit ceva mare (spre deosebire de o colecție de cadre mai mici) pentru uriașul zid gol de deasupra scaunelor de acolo.

Și atunci când am finalizat jobul de bord și hol de batten (iată o poză înainte de a picta pereții) …

… Ne -a răsărit că ar putea părea adorabili distanțați în timp ce mergeți pe hol.

Se dovedește că o fac.

În ceea ce privește exact modul în care le -am agățat pe toate la aceeași înălțime, am filmat doar nivelul laserului nostru pe hol, precum și am marcat două puncte pentru fiecare cadru care se aflau la 5 ″ distanță (există 10 ″ de suprafață între fiecare cadru).

Apoi am ciocnit doar unghiile în acele două puncte pentru fiecare cadru.

De ce două unghii pentru fiecare cadru? Ei bine, din partea din spate a acestor rame Ikea Ribba se sprijină pe un cui pentru a rămâne în sus, două cuie la aproximativ 5 ″ distanță sunt frumoase, precum și robuste – precum și nu veți avea nevoie niciodată de îndreptarea cadrului așa cum faceți atunci când se va agăța un cui). În plus, puteți glisa puțin cadrul de la stânga sau din dreapta, astfel încât ajută să faceți distanța suplimentară simplă de controlat, chiar dacă măsurați totul cu nivelul laserului așa cum am făcut-o.

Atunci când îi porți pe ele, apare astfel:

Sau asta:

Întrucât cele opt rame Ribba sunt de la IKEA, sunt doar 9 dolari pe pop (și aveam deja patru, așa că a trebuit doar să cumpărăm încă patru pentru a totaliza colecția). Așadar, exact așa am obținut un hol întreg plin de artă pentru 49 de dolari – ceea ce se reduce la 36 de dolari pentru cadre, precum și 13 dolari pentru calendar.

Nu sărac să pleci de aici …

… până aici în aproximativ o lună.

Mai ales că mergem pe jos, precum și pe holul acela de cel puțin multe ori pe zi. De asemenea, deși am fost doar într -unul dintre cele opt locuri: NY (obținem un punct suplimentar pentru a trăi acolo o perioadă?) John a început deja să numească această listă de containere de călătorie. Aici sperăm să vedem Roma, Paris, Istanbul, Sydney, Londra, Amsterdam, precum și Rio de Janeiro într -o zi.

O mărturisire ciudată a zilei: am trei zone preferate în această casă, precum și două dintre ele nu sunt camere. Ei sunt:

holul cadru care duce la sufragerie, bucătărie, precum și dormitorul nostru

acest hol care duce la celelalte trei dormitoare

Camera uriașă a femeii, tocmai de când sunt dincolo de mulțumire că nu mai apare așa …

Care sunt zonele preferate ale casei tale? Sunt neobișnuite, precum un garderobă sau o baie sau un anumit unghi (faianța de perete din zona bucătăriei este acolo și pentru mine)? Sau alegerile tale sunt mai tradiționale precum camera de zi, camera de soare sau dormitorul?

Actualizare: Vrei să înțelegi de unde am primit ceva în casa noastră sau ce culoare de vopsea am folosit? Doar faceți clic pe acest buton:

Mai multe postări de la Young Home Love