Uncategorized

12 lucruri (23 dacă sunteți optimist)

și să spunem doar că sunt un optimist etern, neapologetic și enervizator. Oricum, ne-am întors să împărtășim grupul casnic de articole ciudate pe care le-am ridicat cu bugetul nostru de cumpărături de 100 de dolari pe micul nostru vacant de plajă la sfârșit de iarnă din Rehoboth. Având în vedere că stăteam la casa de plajă a părinților lui John pentru a fi gratuit (am cele mai bune persoane), ne -am gândit că o sută de dolari pe care să o punem spre corpuri de lumină și decorare de perete și alte articole noi de casă suna la ideal pentru două schiuri ieftine ca noi, care cine au fost încântați că au economisit de cel puțin trei ori această sumă, evitând taxele hoteliere și conducând la plajă în timpul iernii. Hah. Încă nu sunt tocmai un grup de privitori, dar avem planuri de a picta, de a se încadra, de a atârna, de a retrofita și de a reînvia în mod normal o grămadă de ei. Iată răspândirea:

1. M -ai văzut deja strângând oglinda magazinului nostru de 5 dolari aici. place. Planurile pentru acea persoană implică o stropire majoră de culoare. Nu sunt sigur care este sau unde va trăi. Inca…

2 & 3. De asemenea, ai întâlnit deja prietenii noștri nebuni de cap de cap Orange Head Book End (marcat pentru 2,50 USD fiecare). Mă gândesc să le pulverizez alb sau poate chiar o culoare îndrăzneață precum bleumarin sau galben. S -ar putea să trăiască pe cele construite cu cea mai mare parte a celorlalți amici de animale ceramici.
Videoclipurile noastre preferate

4. Acest corp de lumină a fost atârnat în cabina unui magazin de antichități, toate conectate și strălucitoare. Și am fost atrasă instantaneu de ea ca o molie la o flacără. Era doar 19 dolari și John era afară în mașină cu fasolea adormită, așa că aveam o șansă să -l obțin fără să -l trag și să dorm pe Clara în interior, astfel încât să -l poată vedea singur. Din fericire, i -a plăcut. Desigur, intenționăm să pictăm capacul și lanțul de aramă. Și ne gândim să -l agățăm în micuța alcove de chiuvetă din dormitorul nostru. Cu toate acestea, nu sunt sigur.

5. Puteți citi mult mai multe despre relevanța albinelor în relația noastră aici, dar m -am îndrăgostit de acest cârlig de albine de 5 dolari din momentul în care l -am văzut. Am viziuni despre pictura ei galbenă lucioasă și o atârnă în camera de nămol/spălătorie pentru lesa burgerului.

6. Sunt 99% sigur că voi picta acest alb de fier montabil pe perete de 7 dolari și îl voi agăța în camera noastră de duș cu hol albastru strălucitor, cu un prosop alb de mână în inelul gurii (mai multe deete pe planul acelei camere aici).

7 & 8. Aceste două plăci din lemn au fost 3 dolari pe pop, iar John și cu mine am crezut că ar putea arăta bine agățați deasupra patului nostru cu prietenul nostru de berbec în centru. Nu sunt sigur dacă le vom picta sau le vom lăsa au naturale.

9. Această minusculă (are în jur de 5 ″ lățime) rață de aur montabilă pe perete (gâscă?) A fost doar trei dolari. Așa că amândoi am fost de acord că trebuie să vină acasă și să se întâlnească cu fratele său mai mare. Nu sunt sigur dacă le vom agăța împreună. probabil ca nu. Poate că vom atârna acest mic dintre toate cadrele de pe hol.

10. Am împărtășit deja acest suport pentru bagaje verzi de 10 dolari pentru camera de oaspeți în această dimineață și am subliniat că putem sau nu să -l pictăm (dar intenționăm absolut să schimbăm curelele – oricum lipsește). Trebuie să fie interesant …

11. De asemenea, ați văzut acest felinar de hârtie de 18 dolari în această dimineață, așa că știți că intenționăm să -l agățăm în sala de joacă cu un kit ușor de 5 dolari de la IKEA. Iubește inimile alea.

12 (sau 12-23 dacă numărați fiecare imprimare ca un lucru). Poate că descoperirea noastră preferată, avem planuri de a dezasambla acest calendar de hartă vintage de 20 de dolari și a le agăța pe toate în masă undeva. Poate în camera de oaspeți. Poate în sala de joacă. Sau poate chiar și pe holul plin de cadru pe care îl planificăm.

Deci, asta am obținut pentru 98 de dolari. Datorită cumpărăturilor din Delaware (unde nu există impozit pe vânzări), care a fost de fapt suma totală cheltuită. Și pentru că sunt un Dork, îmi place să calculez costul mediu pe articol, care este ideal în jur de 8 dolari (când numărați calendarul ca un lucru) și 4,26 USD (când fiecare imprimare este numărată separat). Nu sunt prețuri medii proaste pentru lucruri precum două corpuri de iluminat, un suport pentru bagaje, o oglindă, două boonduri și 6 bucăți de decorare a pereților (sau 17 dacă numărați toate hărțile vintage din calendar). Pur! Multe mai multe detalii și poze atunci când încadrăm/spânzurăm/pictăm/instalăm fiecare lucru. Dar acum s -a întors în camera de oaspeți. Există lucruri de curățat și de vopsire pentru a lua în considerare …

PSST- Am anunțat câștigătorii din această săptămână. Faceți clic aici pentru a vedea dacă unul dintre ei ești tu.

Mai multe articole de la Young House Love