household

Alegerile editorului: 8 Actualizări elegante de decorare de toamnă

Editorul de stil H&H, Lauren Petroff, împărtășește ideile preferate de decorare de toamnă.

Îmi place să -l rup, cu toate acestea, vara este oficial, precum și este timpul să mă pregătesc pentru frison. Cu toate acestea, la fel ca întoarcerea relaxării tricotajelor la modă, decorarea de vreme rece are propriul său apel special. Bine ați venit sezonul care vine, prin straturi, înfrumusețând, precum și transformarea casei dvs. pentru toamnă. Nu sunteți sigur de unde să începeți? Iată tehnicile mele preferate de înfrumusețare pentru a vă încălzi casa.

Există o mulțime de apeluri naturale pentru a fi descoperite în aer liber excelent. Acceptați frunzișul de toamnă, precum și înfloririle – atât perene, cât și anuale – în paturile de flori, coroane sau puse într -o oală lângă ușa din față. Varza ornamentală, arțar japonez, salvie, aster, hortensie, sedum, precum și dahlii, vor adăuga toate o culoare minunată din sezonul târziu.

Fotograf: Stacey Brandford

Sursa: Home & House iunie 2010

Designer: Rebecca Muha

Nimic nu este mult mai prost, precum și învăluind decât un spațiu stratificat în nuanțe de maro profund, bleumarin sau negru. Oarecum mult mai multe culori saturate, cum ar fi Burgundy, Plum, precum și Mossy Eco-Friendly sunt, de asemenea, alegeri excelente pentru a produce un aspect cald, de cocoare. În această toamnă, aduceți mobilier, precum și accesorii în nuanțe mai bune sau încercați o culoare de perete mai închisă pentru o schimbare mult mai remarcabilă.

Fotograf: Chris Tubbs

Sursa: Home & House decembrie 2014

Designer: Sam Lawrie

În timpul verii, vrem să ne simțim mai ușoară, precum și mai rece, înconjurându -ne cu lenjerie ușoară, precum și textile de bumbac. Când opusul este valabil toamna, catifea extravagantă, precum și materiale groase, asemănătoare tapiseriei, în formă de factură. O metodă rapidă, precum și simplă pentru a vă transforma spațiul? Introduceți câteva perne de lux, precum și aruncări în culori bogate sau tonuri de bijuterii saturate.

Fotograf: Michael Graydon

Sursa: Acasă și casă noiembrie 2013

Designer: Sarah Hartill, Stacey Smithers

Dacă aveți în vedere introducerea draperiei în casa dvs., acum este momentul să o faceți. Veți descoperi că există modele nelimitate, precum și materiale solide, care funcționează frumos ca draperii, precum și veți aprecia căldura vizuală, precum și funcțională pe care o furnizează în zilele mai răcoroase.

Fotograf: Angus Fergusson

Sursa: Home & House Octombrie 2013

Designer: Morgan Michener și Kai Ethier

Toamna folosește o șansă de a se bucura de confortabil. Aduceți perne, aruncări, precum și accesorii în lână fiartă, tricoturi chunky, precum și blană artificială, precum și adăugați chiar și mai multă structură sub picioare, dublându -vă pe covoare – sisalul dvs. de vară va primi o actualizare imediată de toamnă cu un covor de cowhide stratificat deasupra.

Fotograf: Donna Griffith

Sursa: Home & House Septembrie 2012

Designer: Sean Ward

Îmi place aspectul de finisaje arse, precum și de antichizate, care au o culoare mai profundă, precum și o atmosferă bogată, de moștenire, care este cea mai bună pentru toamnă. Pewter este încă un metal minunat pentru a explora idealul acum: configurați o vinie pe o tavă mare sau ieșiți totul cu un ecran de vecinătate.

Fotograf: Angus Fergusson

Sursa: Home & House Octombrie 2013

Designer: Sasha Seymour

O vatră bine accesibilă oferă orice tip de zonă un aspect primitor, chiar dacă nu aveți un șemineu standard de ardere a lemnului. În acest sezon, faceți -vă vatra un punct focal meritat, cu o manta înfrumusețată, minunatăEcran sau set frumos de unelte, apoi grupați scaune moi în jurul atracției primare-sau perne de podea pentru a produce scaune din față.

Fotograf: André Rider

Sursa: Maison Demeure februarie 2014

Designer: Jean Stéphane Beauchamp

Încorporarea lumânărilor în decorarea dvs. este o metodă tradițională pentru a oferi casei dvs. un mediu relaxant – cel mai bun pentru a vă curge cu o carte minunată, precum și ceașcă de ceai. Încercați să grupați un trio de felinare sau o colecție de sfeșnice de epocă pe masa de cină ca piesă centrală radiantă.

Fotograf: Angus Fergusson

Sursa: Acasă și casă mai 2014

Designer: Stacey Smithers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *